Prehransko dopolnilo za otroke

Prehransko dopolnilo odličnega okusa, s katerim vaši aktivni otroci razvijejo svoj polni potencial!

 

Vita-Squares

Multivitaminske žvečljive tablete


 

Vsebuje 18 vitaminov in mineralov,

 ki so ključnega pomena za izgradnjo močnih prehranskih
temeljev, ki omogočajo dobro zdravje. Okrepljen s holinom.
Koncentrat žit Tre-en-en za celično energijo. Žvečljive tablete odličnega okusa, v katerem bodo uživali otroci in odrasli.

Ne

vsebuje umetnih arom, barvil in

konzervansov.
180 ŽVEČLJIVIH TABLET

“Kakovostna prehrana zagotavlja večje možnosti za otroke pri razvoju njihovega potenciala. Dobra polnovredna živila in GNLD-jeva polnovredna prehranska dopolnila lahko pomagajo
vašim otrokom do optimalne prehrane v najpomembnejših letih razvoja, ko njihov organizem vsak dan proizvede več kot milijardo novih celic.” Dr. Arianna Carughi Prehranske znanosti

Članica Stanforda  Članica SAB-a

 

 

OPIS IZDELKA

Popolno prehransko dopolnilo z  vitamini  in minerali ter Tre-en-en žitnim koncentratom za vašega otroka.  Vsebuje esencialne hranljive  snovi kot so holin in naš  eksluzivni izdelek Tre-en-en žitni koncentrat, zato je Vita Squares  več kot le prehransko dopolnilo.  Žvečljive tablete ponujajo raznovrstne popolne hranljive snovi, ki jih celice potrebujejo za rast in ohranjanje ter  optimalno obnavljanje Navodila za uporabo:  3 žvečljive tablete na dan.

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Trdni prehranski temelji so pomembni za dobro zdravje za vse življenje. Pa vendar je prehrana otrok in adolescentov
 pogosto osiromašena zaradi nezadostnega vnosa sadja, zelenjave, polnovrednih žit ter prevelikega uživanja obdelane, sladkane in mastne hrane. Hrani primanjkuje kar nekaj esencialnih hranilnih snovi,kot so železo,  vitamini A, C in E, cink, niacin, vitamin B6 in folna kislina. Pomembne so tudi prehranske maščobe, znane kot lipidi in steroli, ki vplivajo naprehrano na celični ravni. Lipidi in steroli lahko pomagajo pri zdravem vnosu hranljivih snovi v celico in izločanju odpadnih snovi  ter metabolitov iz celice. Kootroci rastejo, njihovo telo neprestano proizvaja nove celice, ki tvorijo tkiva, kosti, kri, mišice in živce. To znatno povečuje njihove potrebe po celoviti prehrani. Stakšnimi  zahtevami po kakovostni prehrani telesa bo imela celo razmeroma zdravaprehrana pogosto  prehranske vrzeli.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Popolna podpora vitaminov in mineralov, izdelana prav za potrebe otrok, od starosti, ko lahko brez težav žvečijo tablete. Vključuje Tre-en-en žitni koncentrat, ekskluzivni izdelek GNLD, ki zagotavlja pomembne lipide in sterole. Žvečljive tablete odličnega okusa iz naravnih izvlečkov sadja. Brez umetnih okusov, barvil ali konzervansov. Naravno sladkan s fruktozo in koncentratom sadnega soka. Ne vsebuje sukroze ali sintetičnih sladil.

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 

Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji


Prehranska dopolnila za otroke

Prehransko dopolnilo odličnega okusa, s katerim vaši aktivni otroci razvijejo svoj polni potencial!

 

“Kakovostna prehrana zagotavlja večje možnosti za otroke pri razvoju njihovega potenciala. Dobra polnovredna živila in GNLD-jeva polnovredna prehranska dopolnila lahko pomagajo na celični ravni.


NutriShake                                                                                                         

 

Odličnega okusa in idealen za vso družino.


Za popoln prehranski


začetek novega aktivnega dne.NUTRISHAKE – PONUJA MOČ BELJAKOVIN!Z Nutrishake-om lahko vsak dan začnete na hranljiv in okusen način. Ponuja vseh 22 aminokislin, ki so vključene v človeško prehrano. Je visoko biorazpoložljiv, lahko prebavljiv in zagotavlja energijo za mentalno budnost skozi vse dopoldne. Nutrishake vsebuje tudi kalcij, enega od najpomembnejših mineralov za rast otrok, še posebno njihovih kosti.

All-CŽvečljive tablete
Odličnega pomarančnega okusa,  v katerem bodo uživali odrasli in otroci. Vsaka pastila vsebuje enako količino vitamina C kot 1 pomaranča.

 

 

 

Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji