Multivitaminsko in
multimineralno prehransko

dopolnilo

MULTI


60 TABLETKATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Zagotavlja pravilen vnos vseh prehrambenih elementov v vsakodnevni prehrani, ki
so nam potrebni v zadostni količini. Tako zagotavlja dobro delovanje organizma, ki
ga otežuje moderen življenjski stil, kot tudi slaba kakovost industrijsko pridelane
hrane, ki jo uživamo. Neizbežna pomanjkanja v prehrani, ki s tem nastajajo in njihove posledice na zdravju, pričajo o tem, da mora vsaka oseba jemati prehranska dopolnila. Zato je potrebno vsakemu dati možnost, da zmanjša pomanjkanje v prehrani na najnižjo možno raven. Vsakodnevno uživanje prehranskih dopolnil s ključnimivitamini in minerali ter minerali v sledeh je lahko zelo zdrava navada.

 

OPIS IZDELKA

Multi ima edinstveno in ekskluzivno formulo, ki vsebuje širok spekter ključnih vitaminov, pomembnih mineralov in mineralov v sledeh kot sta selen in krom. Ne vsebuje železa, tako da ga lahko uživajo tudi vsi, ki zaužijejo dovolj železa s hrano.
Navodilo za uporabo: 1 tableta dnevno, pri obroku.

 

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Popolna formula, ki vsebuje širok spekter pomembnih vitaminov, mineralov ter mineralov v sledeh, potrebnih za optimalno delovanje organizma. Nadomešča minerale v sledeh, ki se v metabolizmu izločijo: selen in krom. Praktičen, lahko ga nesete s seboj za vsakodnevno uporabo. Brez konzervansov in umetnih barvil.
Vsebuje vitamine A, B1, B2, B12, C, D in E. Vsebuje minerale organskega izvora ter jod iz morskih alg. Ne vsebuje železa, za vse tiste, ki ga zaužijejo že dovolj s prehrano.