Mineral

i


Zdravje kosti. Močne kosti vam bodo pomagale pri pokončni in ponosni drži – ne glede na vaša leta


 Ali ste vedeli, da približno 80% žensk po dvajsetem letu vnaša manj od priporočene dnevne količine kalcija? Mi pa ga potrebujemo več kot le za izgradnjo močnih kosti. 80% nas ne dobi ustrezne količine magnezija in 60% nas ne dobi dovolj vitamina D - hranilne snovi, ki je ključnega pomena za absorpcijo in izrabo kalcija.
GNLD-jeva ekskluzivna formula je kombinacija moči kalcija, magnezija in vitamina D3 za pomoč pri izgradnji močnih kosti za dolgoročno dobro zdravje.Kalcij in vitamin D lahko skupaj z zdravo prehrano in telesno aktivnostjo pomagata pri zmanjševanju tveganja za osteoporozo v kasnejšem življenjskem obdobju. Kalcij, magnezij in vitamin D so nujno potrebni za močne kosti in zobe ter hkrati ključnega pomena tudi za nekatere druge funkcije v našem telesu.
MINERALI IMAJO POMEMBNO VLOGO V NAŠEM TELESU,
delujejo pa tudi kot katalizatorji v številnih biokemijskih procesih za aktivacijo encimov, hormonov in protiteles. Za večjo izkoriščenost mineralov, GNLD-jeve formule zagotavljajo hranilne snovi, ki pomagajo pri prebavi mineralov, oziroma povečujejo njihovo absorpcijo, kot v primeru vitamina D3 v Kal- Mag Plus D-ju. 180 TABLET

 

 
 

OPIS IZDELKA

Kal Mag Plus D je eden najboljših prehranskih dopolnil, ki dandanes
obstajajo, saj podpira  vnos dveh tako  pomembnih mineralov, odločujočih za naše
zdravje. Njegova ekskluzivna formula vključuje tudi vitamin  D3, ki omogoča prenos kalcija iz
črevesja v kri in kostnino ter je tako ključen za zdrave kosti. Navodilo za uporabo: 3 tablete dnevno.

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Čeprav je kalcij najbolj razširjen mineral v telesu, ga naša prehrana ponavadi vsebuje premalo. Kalcij namreč krepi kosti in zobovje, zmanjšuje tveganje za visok krvni pritisk, pomemben pa je tudi za delovanje srca, mišic, živcev ter pri strjevanju
krvi. Če ga z vsakodnevno prehrano zaužijemo premalo, ga telo jemlje iz kosti, kjer je kar 99% vsega kalcija v telesu.
Posledica tega je zmanjšana kostna gostota in povečano tveganje za zlome. Tudi magnezij je pomemben gradbeni element v kosteh in zobeh, sodeluje pa tudi pri prenosu živčnih impulzov, nastajanju celične  energije ter pri sintezi beljakovin. Prav zaradi tega je priporočljiva kombinacija kalcija z magnezijem v razmerju 2:1, še posebno, če sta prisotna v izvirni organski obliki. Vitamin D bistveno izboljša absorbcijo kalcija iz hrane in vgrajevanje kalcija v kostnino, hkrati pa pomembno prispeva k mišični moči ter zmanjšuje tveganje za zlome.
D RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

 Optimalno razmerje 2:1 med kalcijem in magnezijem za popolnejše dopolnjevanje vsakodnevne prehrane.  Vitamin

D3 za še boljši izkoristek kalcija. Organski izvor: vsebuje hitro topen

kalcij visoke stopnje čistosti.  Brez dodanega sladkorja.  Ne vsebuje kamnin ali kostne moke. 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji