GARLIC ALLIUM
COMPLEX


Prehransko dopolnilo
s česnom v prahu, ter
rastlinskimi izvlečki

 


60 TABLET

 KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Rastline iz družine čebulnic, česen, čebula, drobnjak, por itd. že stoletja pomagajo medicini. Raziskave med ljudmi in medicinska raziskovanja so pokazala, da redno uživanje teh rastlin prinaša mnoge prednosti, še posebno v starejših letih. Raziskovalci potrjujejo, da alicin iz enega stroka česna zelo pripomore pri delovanju
in ohranjanju dobre forme. Znanstveniki so odkrili, da v teh rastlinah poleg alicina
obstajajo tudi druge sestavine, ki so koristne za zdravje. Vendar, pa kljub vsem prednostim teh rastlin, jih mnogo ljudi ne želi uživati, najsi je to zaradi tega ker se jim “spahujejo” ali pa ker povzročajo neprijeten zadah. Vendar pa so razširjena številna dopolnila z vsebnostjo česna, kljub temu, da mnogi med njimi povzročajo iste učinke. Da bi bili resnično učinkoviti, morajo dopolnila vsebovati tudi aliin in alinazo iz katerih se razvije alicin, ki ga človeško telo lahko izkoristi.

OPIS IZDELKA

GNLD-jev Garlic Allium Complex vsebuje širok spekter bioaktivnih sestavin, pridobljenih iz rastlin iz družine alliaceae (česen, čebula, drobnjak in por). Posebna tehnologija “ciljnega vnosa” zagotavlja, da alicin dospe v črevo, tako da se izboljša njegova absorpcija in maksimalno poveča delovanje. Seveda, tako ni več težav z neprijetnim zadahom! Navodilo za uporabo: 2 tableti dnevno.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Sestavine: Sestavine: vsebuje česen, čebulo, drobnjak in por. Celotna družina hranljivih elementov: ne le alicin, tudi mnoge bioaktivne sestavine, ki so naravno prisotne v rastlinah iz te družine, zaradi česar ima še večji učinek na vaše zdravje.
Zagotovljen vnos alicina: vsaka kapsula vsebuje 4,2 mg ekstrakta česna z visokim učinkom, kar je primerljivo s količino, ki se nahaja v svežem stroku česna. Tehnologija ciljnega vnosa: posebna ovojnica zagotavlja vnos aktivnega alicina v črevesje. Vsebuje rožmarin, rastlino z antioksidacijskimi sestavinami.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji