FORMULA IV PLUS


Multi & Tre-en-en

60 tablet & 60 kapsul

 


 
KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Vsaka izmed drobcenih celic v našem telesu deluje kot majhen motor, ki dela dan
in noč, da bi opravil svojo točno določeno funkcijo. Gorivo, ki ga vaše celice
potrebujejo za svoje delovanje, v celoti prihaja s prehrano. Če vaše celice
prejemajo optimalno kombinacijo sestavin, lahko delujejo z maksimalno
učinkovitostjo. Znanstveniki potrjujejo pomembnost elementov, kot so minerali v
sledeh, lipidi in steroli, za delovanje celične prehrane. Eventualna neravnotežja ali pomanjkanje teh esencialnih hranljivih elementov ovirajo celično delovanje, kar vodi do splošnega občutka utrujenosti. Na splošno, vsako živo bitje potrebuje primerno prehrano, a vsakdo ima različne potrebe. Na primer, železo je esencialni mineral, ki ga mnogi dobijo preko prehrane.


OPIS IZDELKA

Mnogo več od običajnega multivitaminskega dodatka, Formula IV Plus je kombinacija vitaminov, mineralov, lipidov in sterolov, ki temeljito pripomorejo k izboljšanju propustnosti in tako k delovanju celične membrane, olajšujejo celično prehranjevanje in izločanje odpadnih snovi. Formula vsebuje tudi pomembne minerale v sledeh kot so selen in krom, a ne vseb. uje železa, tako da jo lahko uživajo tudi tisti, ki ga zaužijejo dovolj s hrano. Navodilo za uporabo: 1 kapsula in 1 tableta dnevno

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Ekskluzivni koncentrati zrna Tre-en-en predstavljajo temelj tega
prehranskega dopolnila na osnovi popolne prehrane. Več kot le multivitaminsko dopolnilo: ekskluzivno, večnamensko prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine, minerale, lipide in sterole, ki sinergično delujejo v boju proti pomanjkanju hranilnih snovi v prehrani. Vsaka kapsula vsebuje kar 675 mg polnovrednega koncentrata Tre-enen, bogatega z lipidi in steroli. Dopolnilo s pomembnimi minerali v sledeh, ki so izločeni zaradi industrijske predelave prehrane. Ne vsebuje železa. Brez konzervansov in umetnih barvil. Na voljo v praktični embalaži "blister", ki jo lahko nesete kamorkoli s seboj.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji