FLAVONOID COMPLEX


Prehransko dopolnilo vitaminaC z naravnimi flavonoidi

 


60 TABLET

 


KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Rezultati mnogih znanstvenih študij potrjujejo številne koristi za organizem, če
uživamo prehrano bogato s flavonoidi. To so naravni pigmenti, ki dajejo živo barvo
mnogim vrstam sadja in zelenjave. Zmanjšujejo nevarnost nekaterih oblik rakastih
in srčnih obolenj ter krepijo imunski sistem. Flavonoidi imajo antioksidacijsko delovanje in skupaj z vitaminom C nudijo povečano zaščito vodnemu delu celic pred poškodbami, ki jih povzroča oksidacija. Nekateri bioflavonoidi so bili temeljito raziskani; v naravi je znanih več kot 4000 različnih vrst; bolj učinkoviti pa naj bi bili takrat, ko jih zaužijemo skupaj. Kljub temu, pa le majhen procent populacije vsakodnevno zaužije zadostno količino flavonoidov s sadjem in zelenjavo.


OPIS IZDELKA

Flavonoid Complex je antioksidant širokega spektra, topljiv v vodi, pridobljen iz prehrambenih virov bogatih s flavonoidi, kot so sadje in zelenjava. Naši ekskluzivni formuli so dodane tudi druge sestavine vezane na flavonoide, ki povečujejo njihovo
delovanje, kot so vitamin C in elaginska kislina. Navodilo za uporabo: 2 tableti dnevno.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Formula širokega spektra flavonoidov, vključuje vse vrste flavonoidov: flavone, flavanole, flavanone, antocijanine in katehine. Ekskluzivna mešanica ekstraktov iz naravnih prehrambenih virov kot so borovnice, zeleno zelje, zeleni čaj (brez kofeina), rdeča pesa, jagode črnega bezga, rdeče in črno grozdje, pomaranče, limona in grenivka, z dodatkom vitamina C za boljšo absorpcijo. Elaginska kislina, ki je naravno povezana s flavonoidi (nahaja se v borovnicah in jagodah), pripomore pri zaščiti našega fizičnega zdravja. Praktično pakiranje: vsaka tableta vsebuje vse antioksidante topljive v vodi, ki jih vsebuje kompleten obrok sadja in zelenjave.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji