CRUCIFEROUS PLUS


Prehransko dopolnilo z
vitaminom E in izvlečki
zgoščenih križnic
60 TABLET


KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?


Veliko število raziskav dokazuje blagodejne učinke rednega uživanja križnic, ki zavirajo nastajanje rakastih obolenj. Najpomembnejše svetovne organizacije s področja prehrane priporočajo vsakodnevno zaužitje vsaj enega obroka križnic. Vendar pa jih dejansko zaužijemo mnogo manj, med drugim tudi zaradi karakterističnega okusa, ki mnogim ne odgovarja. Križnice vsebujejo dva zelo pomembna fitonutrienta, katerih vpliv na naše zdravje je znanstveno dokazan: indolkarbinoli in izotiocianatin poleg sulforafana. Križnice vsebujejo tudi ostale koristne fitonutriente kot je terpen, kalkon in izoflavonoid, hranljive snovi, ki krepijo imunski sistem in ščitijo DNK celic.


OPIS IZDELKA


Ekskluzivna formula Cruciferus Plus vsebuje le ekstrakte iz naravnih prehrambenih virov kot izvor vitalnih fitonutrientov, ki se pridobivajo iz različne zelenjave iz družine križnic, da bi zagotovili dopolnjevanje prehrane širokega spektra, mešanica vključuje: brokoli, redkev, ohrovt, gorčico in vodno krešo. Navodilo za uporabo: 1-2 tableti dnevno.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira


Širok spekter križnic in z njimi povezanih fitonutrientov, ki zagotavlja
njihovo zaščito pred specifičnimi elementi, ki škodujejo našemu zdravju.
Ekskluzivna mešanica križnic vsebuje brokoli, redkev, ohrovt, gorčico in
vodno krešo. Dodatne koristne sestavine fitonutrientov iz pomaranč, sladkega korena in sojinih semen. Praktičen izdelek: ena tableta je dovolj, da bi pridobili vse hranljiveelemente iz ene optimalne porcije križnic.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji