ALL-C


Prehransko dopolnilo vitamina C z bioflavonoidi120
ŽVEČLJIVIH
TABLET


KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Vitamin C je prehrambeni element, ki ga telo ne more sintetizirati, zato ga moramo zaohranjanje dobrega počutja in zdravja uživati vsak dan. Vitamin C so dolgo časa
preučevali kot element, ki prispeva k boljšemu splošnemu počutju. Organizmu pomaga v obrambi pred infekcijami ter spodbuja delovanje imunskega sistema. Potreben je za sintezo kolagena, celičnega veziva našega organizma. Gradi naše mišice, kosti in kardiovaskularni sistem, nedavne raziskave pa so potrdile tudi pomembnost vitamina C kot vodotopnega antioksidanta.

 


OPIS IZDELKA

GNLD-jev All-C vam zagotavlja zauživanje 50 mg vitamina C dnevno, tako vam je zelo občutljiv hranljiv element vsakodnevno dostopen. Navodilo za uporabo: 1 tableta dnevno.

 


GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Vsebuje skupek bioflavonoidov, prisotnih v južnem sadju, ki izboljšujejo biološko
razpoložljivost vitamina C. Ima prijeten okus pomaranče, saj vsebuje naraven pomarančni sok. Zagotavlja vnos vitamina C na naraven način: vsebuje nujno potrebne snovi, prisotne v južnem sadju. Vsebuje le naravna sladila, njihovo razmerje je enako razmerju v svežih pomarančah. Žvečimo ga, za preprost način vsakodnevnega uživanja vitamina C. Tudi otroci ga uživajo brez težav. Zagotovljen dolg rok trajanja. Pri proizvodnji je odmerjena količina povečana za
10%, kar zagotavlja polno učinkovitost ves čas uporabnosti izdelka: dve leti od
datuma proizvodnje.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji