MILD REVITALIZING


SHAMPOO


Nežni šampon za obnovo las
 
250 ml

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Lasje potrebujejo redno in nežno čiščenje, da z njih odstranimo prah, znoj,
posledice dejavnikov iz onesnaženega okolja, lake za lase in ostale izdelke za
oblikovanje pričeske. Lasje se pokažejo v svoji najlepši luči le takrat, ko vsebujejo
dovolj vlage: s premajhno količino vlage jih je težko oblikovati. Številni izdelki, ki jih
najdemo na tržišču, so učinkoviti samo na nekaterih vrstah las, spet druge težko
speremo, zaradi česar puščajo na lasišču ostanke, ki izsušujejo lase. Rastlinski izvlečki lahko pomagajo odstranjevati nakopičeno umazanijo z las in
prispevajo k vzdrževanju naravnega ravnovesja vlage v laseh.


OPIS IZDELKA

Mild Revitalizing Shampoo lase izredno neguje. Njegova blaga in vlažilna formula, obogatena z provitaminom B5 (pantenolom) in vitaminom B3 (niacinamidom), skupaj z ekstrakti aloe vere in kamilice, ki imajo blagodejne učinke, nudi potrebno nego občutljivim, krhkim in kemično poškodovanim lasem. Navodilo za uporabo: nanesite majhno količino na lase in lasišče ter z nežnim masiranjem naredite bogato peno. Dobro izperite in posušite. Lahko ga uporabljate vsak dan.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Skrbno očisti lase, ne da bi jim odvzel življenjsko pomembno vlago, zahvaljujoč ultra-nežnemu sinergičnemu veččistilnemu sistemu. Obogaten je z vitaminom B3 (niacinamid) in s provitaminom B5 (pantenol). Rastlinski izvlečki, kot sta gel aloe vere in izvleček iz kamilice, ustvarjajo osvežilno, sproščajočo in bogato peno.
Formula, ki jo zlahka speremo z las, naredi lase živahne in jih zlahka razčešemo. Prispeva k vzdrževanju normalne pH vrednosti las in lasišča. Njegova učinkovitost je bila klinično preizkušena na najbolj prestižnih evropskih dermatoloških raziskovalnih ustanovah.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji