ENRICHING CONDITIONER


Hranilni balzam za lase
250 ml


KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Vlaženje predstavlja kritični dejavnik za zdravje kože, saj 20% kože predstavlja prav
voda. Kadar je vlage premalo, se koža začne izsuševati. Namen vključitve vlažilne
kreme v vaš vsakodnevni program nege kože je, da damo kožnim plastem več
vlage in zmanjšamo izgubo vlage na kožni površini. Delovanje žlez, ki proizvajajo lipide, se s staranjem upočasni, s tem pa se zmanjša naravna sposobnost kože, da zadržuje vlago. S staranjem se upočasni tudi proces obnavljanja kože, kar povzroča, da se suha koža nahaja blizu površine. Presuha koža je lahko posledica izpostavljenosti sončnim žarkom UVA in UVB, vetru, mrazu in neprimernim izdelkom za nego kože. Dlje, ko ostane dehidrirana, prej se bodo začele pojavljati linije in gube. Nekatere vrste kože potrebujejo več vlage, kot jim jo lahko nudi običajna vlažilna krema.


OPIS IZDELKA

Enriching Conditioner naredi lase močne, mehke in lahkotne za česanje. Provitamin B5 (pantenol), ekstrakt iz sladkih mandljev in balzam vračajo lasem vlago in dajejo zdrav in sijoč videz. Navodilo za uporabo: balzam nanesite po šamponiranju, pustite
delovati nekaj minut, nato dobro izperite.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Ekskluzivna mešanica naravnih snovi, ki neguje lase in lasišče, se veže na lase, obnavlja suhe in poškodovane lase in jim vrača njihovo mladostno lepoto. Lase zaščiti pred negativnimi vplivi iz okolja, vročim zrakom sušilca za lase in kemijskimi preparati. Z izvlečkom iz sladkih mandljev in provitaminom B5 (pantenol) prispeva k
vzdrževanju naravnega ravnovesja zaščitnih lipidov in daje lasem večji
volumen in lesk. Predstavlja izvrsten dodatek k Nutriance Rich Revitalizing Shampoo in Nutriance Mild Revitalizing Shampoo. Nežna formula naredi lase živahne in voljne, zato jih zlahka oblikujemo. Prispeva k vzdrževanju normalne pH vrednosti las in lasišča. Balzam je bil klinično preizkušen na najbolj prestižnih evropskih dermatoloških raziskovalnih ustanovah.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji