SUPER 10


Univerzalni detergent
1 liter


 

 

 


 

 

 

 

 

 

1/2 LITRA UPORABNEGA

ČISTILA 0,75 €


 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Danes za vsako vrsto čiščenja uporabljamo drugačno čistilo, zato imamo doma preveč različnih vrst čistil. Večnamenska čistila, ki se lahko uporabljajo za različna čiščenja, zagotavljajo optimalen učinek čiščenja, hkrati pa nam omogočajo prihranek prostora, časa in denarja.

OPIS IZDELKA

Super 10 je koncentrirano večnamensko čistilo, ki učinkovito nadomešča mnogo namenskih sredstev za čiščenje.Navodilo za uporabo: Razredčen v razmerju 1:3 dobimo 4 litre sredstva za čiščenje izredno trdovratnih madežev. Lahko ga uporabimo za razmaščevanje motorjev, čiščenje avtomobilskih delov, orodja, pečic in žara, aluminiastih vrat, kromiranih površin, madežev krvi. Razredčen v razmerju 1:10 dobimo 11 litrov sredstva za čiščenje zahtevnejših madežev. Čistimo fuge med ploščicami, vse vrste talnih površin, preprog, prevlek za pohištvo, odstranjuje madeže črnila in ličil. Odstrani madeže z vseh vrst tkanin, ki se lahko kemično čistijo.

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠA IZBIRA

Čistilo je že več kot 40 let priljubljeno po vsej Evropi. Večnamenski. Primeren je za uporabo po vsej hiši. Izredno učinkovito deluje pri vseh vrstah čiščenja, odstranjevanju madežev iz občutljivih tkanin, pa vse do čiščenja tal v garaži. Oblikovan je tako, da lahko očisti vse vrste madežev z večine materialov, ki se lahko čistijo z vodo. Njegova formula ima trojni učinek: prodira, raztaplja umazanijo in emulgira. Koncentriran in ekonomičen. Z majhno količino boste očistili veliko. Spoštuje okolje: biološko razgradljiv. Popolnoma ga lahko speremo ali pa samo obrišemo.

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

 

Čist dom za metulje!  V hiši metuljev Bordano, v Furlaniji v Italiji, uporabljajo  GNLD-jeva
Super 10 in LDC
kot edina izdelka, ki sta dovolj močna za zaščito pred bakterijami in paraziti ter hkrati dovolj nežna,   da ne škodujeta najobčutljivejšim mladim metuljem.

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji