SOFT


Mehčalec perila

 

 


 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Danes od mehčalca ne zahtevamo le, da mehča vse vrste tkanin, temveč da olajša likanje perila in mu daje naraven vonj po svežini

OPIS IZDELKA

Soft je moderen in multi-delujoč mehčalec, ki vašemu perilu daje prijetno mehkobo in svež vonj. Mehča tkanine in lajša njihovo likanje ter odstranjuje neprijetno statično napetost. Lahko se uporablja kot antistatik za preproge.
Navodilo za uporabo: V pralnem stroju: dodajte 5 ml Softa za 5 kg perila, pri zadnjem izpiranju. Ročno pranje: dodajte 5 ml Softa na vsakih 10 litrov vode, pri zadnjem izpiranju. Antistatik za tepihe: GNLD sprey steklenički dodajte nekaj kapljic Softa na 500 ml vode. Razpršite po preprogi, ne da bi jo namočili.

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠA IZBIRA

Je koncentriran in ekonomičen, potrebne so majhne količine. Ima prijeten vonj svežine, perilo mehča in osveži. Lajša likanje ter zmanjšuje statično elektriko. Večnamenski. Uporabljamo ga lahko po strojnem ali ročnem pranju. Skupaj z G-1 je pranje zelo kvalitetno

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

GNLD je “ZELEN” že od 1960-ih let – leta preden je to postalo
moderno. Naši biorazgradljivi izdelki predstavljajo minimalno obremenitev za okolje. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu“minimalna embalaža – minimalna obremenitev okolja”in poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brezstrupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji