Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet


Z LDC-jem je bilo rešenih  25 .000 pingvinov! Eno  največjih reševalnih akcij živali v zgodovini so zaupali  LDC-ju in z njegovo pomočjo  v Cape Townu v Južni Afriki  očistili

25 .000 pingvinov,  v celoti prekritih z nafto.

 

LDC


Detergent za občutljive
predmete
1 liter


 

 

 


 


 

 
1/2 LITRA UPORABNEGA

ČISTILA 1,18€


 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Da bi vse naše stvari obdržale svojo lepoto in vrednost, jih moramo ohranjati čiste. Na tržišču lahko najdemo številna namenska čistila za vse vrste čiščenja, saj so stvari, ki imajo za nas vrednost, narejene iz različnih materialov. Kupovanje vseh teh namenskih sredstev za čiščenje je lahko zelo drago. Velik del potrošnikov bi se strinjalo, da bi dobro sredstvo za čiščenje moralo biti učinkovito, nežno, vsestransko, vodotopno (ne sme puščati sledi) in popolnoma biološko razgradljivo. Vendar, kljub vse večji potrebi za ohranjaje čistega okolja, mnogo izdelkov še vedno ni bio-kompatibilnih.

OPIS IZDELKA

LDC je nežno tekoče čistilo, koncentrirano, ekonomično in
biološko razgradljivo. Lahko se razredči v razmerju 1:3 za vse
vrste uporabe:  kot nežno čistilo za vse pralne površine;  kot tekoče čistilo za posodo, učinkovit v hladni in morski vodi, kozarci so sijajni, ter učinkovito očisti tudi lonce in ponve; kot nežno in učinkovito tekoče milo, še posebno primerno za trdo vodo;  kot milo za pranje vseh občutljivih tkanin, ki se perejo ročno, razen svile.

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠAIZBIRA

Ekonomičen in koncentriran izdelek, primeren za vse vrste uporabe, od ročnega pranja občutljivih tkanin do pranja zamaščene posode. Njegova bogata pena učinkovito odstranjuje maščobo, kar je idealno za krožnike, kozarce, lonce, ploščice in sanitarije. Zelo nežen do rok: zahvaljujoč nevtralnemu pH ne draži kože. Varno ga lahko uporablja cela družina. Izvrstno je za občutljive obleke, majice in ostale občutljive tkanine, ki jih čisti, mehča in osveži. Ne pušča sledi, zahvaljujoč formuli, ki se popolnoma izpere. Biološko razgradljiv.

 Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

Z LDC-jem je bilo rešenih
25 .000 pingvinov! Eno največjih reševalnih akcij živali v zgodovini so zaupali LDC-ju in z njegovo pomočjo v Cape Townu v Južni Afriki očistili 25 .000 pingvinov,
v celoti prekritih z nafto.

 

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji