G1

Koncentrat za pranje

 

 

 

 

 


 

 

 


 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

V vaših omarah in predalih obstaja neverjetna količina oblačil vseh velikosti, barv in različnih tkanin. Vse je potrebno oprati na učinkovit in varen način, brez da bi za to potrebovali vrsto različnih namenskih čistil. Prav tako pa je zaželeno, da izdelki, ki jih uporabljamo, poleg tega da ne puščajo sledi, tudi ne škodujejo okolju in pralnim strojem.

OPIS IZDELKA

GNLD-jev G1 ima vrsto karakteristik, po katerih se razlikuje od ostalih
in zaradi katerih je edinstven med vsemi čistili za perilo, ki jih lahko danes najdete na tržišču. Popolnoma je varen za uporabo na vseh tkaninah, ne pušča nobenih sledi, ki bi vaše perilo posivile ali razdražile vašo kožo.
Uporabljate ga lahko v vseh pralnih strojih, učinkovit je tudi v trdi vodi.
Navodilo za uporabo: G1 je oblikovan tako, da bi vam nudil maksimalno učinkovitost pri pranju. Pri uporabi je ekonomičen in lahko ga uporabljate pri raznih temperaturah v skladu s tabelo o doziranju in navodili na embalaži

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠAIZBIRA

Primeren je za pranje vseh oblačil, ki jih lahko operete. Močnejšo moč pranja mu zagotavljajo posebni encimi, ki napadejo in odstranijo
mastne madeže. Ščiti barve: perilo je snežno belo, barve pisanega perila pa bolj žive. Pomaga pri preprečevanju korozije: G1 ne povzroča nastajanja nečistoče na ceveh in v črpalkah, ter ščiti mehanske dele pralnega stroja.
Koncentriran, že majhna količina je dovolj za temeljito pranje. Deluje pri vseh temperaturah. Popolnoma ga izperemo: ne pušča ostankov na perilu.

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

GNLD je “ZELEN” že od 1960-ih let – leta preden je to postalo
moderno. Naši biorazgradljivi izdelki predstavljajo minimalno obremenitev za okolje. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu“minimalna embalaža – minimalna obremenitev okolja”in poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brezstrupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji