DISINFECTANT


Dezinfekcijsko sredstvo za prostore
1 liter

 

 

 

 

 


 

 

  

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

V prostorih kot so šole, hoteli, gimnastične dvorane lahko čiščenje predstavlja zelo težko nalogo, a ohranjanje higiene je v teh primerih še večji izziv. Dandanes obstaja mnogo različnih klic, ki se hitro širijo v kolikor niso pod stalnim nadzorom. Neučinkovito in neraziskano sredstvo za dezinfekcijo, ki ne more zagotoviti potrebne higiene, lahko celo povzroči več škode kot koristi. Vsak prostor postavlja specifične zahteve, tako sredstvo, ki je dokazano primerno za take specifične zahteve, predstavlja zelo enostavno in praktično rešitev.

OPIS IZDELKA

Dandanes je veliko površin ali priložnosti, kjer ne zadošča več čiščenje, temveč je potrebno prostore tudi razkužiti. Idealno bi bilo, če bi čistilo obenem čistilo, razmaščevalo in razkuževalo. Želimo si “izdelek za vse”. Naš čistilni sistem za zaščito zdravja čisti in odstranjuje bakterije, klice in nevarne viruse (mikroorganizme) ter izboljšuje sanitarne pogoje.
Disinfectant je zelo koncentrirano sredstvo za dezinfekcijo, ki je namenjeno odstranjevanju raznih vrst klic. Razredčen v razmerju 1:200 zagotavlja nivo dezinfekcije, ki je primeren industrijski in domači uporabi. Navodilo za uporabo: razpršite ga po površini, ki jo želite razkužiti in pustite delovati 10 minut, nato obrišite. GNLD-jev Disinfectant se lahko uporablja tako s toplo, kot tudi z mrzlo vodo. Nanesete ga z vlažno krpo ali gobo, ali ga razpršite po površini, ki jo želite očistiti, obrišite in odstranite tekočino. GNLD-jev Disinfectant deluje proti naslednjim mikroorganizmom: staphylococcus aureus, corynebacterium diphtheriae, streptococcus faecalis, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, salmonella choleraesuis. Izredno umazane površine bi morali pred razkuževanjem očistiti s Super 10 ali LDC-jem. Ne svetujemo mešanja drugih čistil z Disinfectantom

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠAIZBIRA

Dokazano čisti in dezinficira. Preverjeno je raziskano delovanje na številnih mikroorganizmih, zagotavlja razkužitev pred glivicami ali bakterijami.
Ekonomičen. Izdelek se redči v razmerju 1:100 in 1:200. Varen. Ne vsebuje abrazivnih in dražečih delcev ter je biološko razgradljiv

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

GNLD je “ZELEN” že od 1960-ih let – leta preden je to postalo
moderno. Naši biorazgradljivi izdelki predstavljajo minimalno obremenitev za okolje. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu“minimalna embalaža – minimalna obremenitev okolja”in poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brezstrupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji