BOOSTER


Dodatek detergentom
 

 

 

 

 

 


 

 

 
 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Včasih potrebujemo čistila z dodatno močjo, da bi dosegli želene rezultate.
Trda voda namreč oteži marsikatero domače opravilo, denimo pranje perila. Pralni praški brez fosfatov perila včasih ne pobelijo dovolj ali pa je umazanija preveč trdovratna, da bi jo odstranili. V takih primerih priporočamo uporabo posebnih dodatkov, ki povečajo moč pranja.

OPIS IZDELKA

Booster je odličen dodatek za vse vrste čiščenja: deluje tudi na najodpornejši nečistoči, razgrajuje maščobo, tudi takrat, ko to druga čistila ne zmorejo. Izvrstno je za beljenje in odstranjevanje madežev s perila ter kot dodatek k čistilom za pranje posode in preprog. Je zelo vsestranski in uporablja se lahko tudi za dodajanje leska raznim hišnim aparatom, ploščicam in plastičnim površinam. Z nekaj zamaški Boosterja v tekočini za čiščenje vetrobranskega stekla, bo steklo vedno čisto. Booster je 100% razgradljiv organski dodatek k čistilom, ni toksičen in ne draži kože; izboljša učinek vsakega čistila, tudi tekočih. Navodilo za uporabo: perilu dodajte 15-20 ml v dozirno posodo, tako boste okrepili čistilno moč čistila in zmanjšali učinek trde vode. Za madeže in zelo nečiste dele ga razredčite v razmerju 1:10 vrazpršilcu in razpršite po umazanih predelih. Za hišno čiščenje dodajte eno žlico v vrč vode, da bi tako povečali učinek ostalih čistil. Booster je kompatibilen z vsakim čistilom, razen z Disifectantom.


GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠAIZBIRA

Kot dodatek detergentom zmanjšuje trdoto vode. Povečuje učinkovitost detergenta. Uporablja se kot dodatek detergentom pri pranju perila. Odstranjuje madeže. Odlično sredstvo za odstranjevanje trdovratnih madežev s spodnjega perila. Varen. Primeren je za vse vrste pralnih tkanin. Ne vsebuje škodljivih in dražečih snovi ter je biološko razgradljiv.

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

GNLD je “ZELEN” že od 1960-ih let – leta preden je to postalo
moderno. Naši biorazgradljivi izdelki predstavljajo minimalnoobremenitev za okolje. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu“minimalna embalaža – minimalna obremenitev okolja”in poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brezstrupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji