REFRESHING
BATH & SHOWER GEL


Osvežilni gel za kopanje
in tuširanje

250 ml


KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Kopel je vsakodnevni ritual, ki ne le čisti, temveč tudi osvežuje. Sodobna čistilna
sredstva za telo morajo odstranjevati umazanijo, odvečno maščobo in znoj, koža
pa mora ostati mehka in prožna, brez ostankov mila, ki povzroča srbenje in grobo
kožo. Trdi pogoji v okolju, od mraza do onesnaženja, poškodujejo kožo in
povzročajo grobost in razpoke na površini. Nekatera čistilna sredstva lahko spremenijo naravno pH vrednost kože in s tem poškodujejo kožo. Rastlinski izvlečki kožo pomirjajo, sproščajo, ščitijo njeno prožnost in izboljšujejo naravno sposobnost kože, da zadržuje vlago.


OPIS IZDELKA

Refreshing Bath & Shower Gel daje vašemu telesu nov občutek svežine ob vsaki uporabi. Sestava gela za večstopenjsko čiščenje je izredno nežna, brez olja in obogatena z sestavinami za tonificiranje kože. Vsebuje dragocene rastlinske sestavine: aloe vero, šentjanževko, kalendulo in meliso ter provitamin B5
(pantenol). Koža je po uporabi izredno čista, mehka in gladka.

GNLD RAZLIKA Zakaj je GNLD najboljša izbira

Izredno nežna več-čistilna formula pomaga odstranjevati s kožne površine odvečne
snovi in odmrle celice ter osvežuje kožo. Ekskluzivna kombinacija rastlinskih izvlečkov, vključno z izvlečkom iz šentjanževke, kalendule, aloe vere in melise, kožo pomirja in sprošča ter ščiti njeno prožnost. Kljubujejo učinkom izgube vlažnosti, ki jo povzroča pretirana izpostavljenost zunanjim dejavnikom, z bogatimi vlažilnimi snovmi kot so aloe vera, provitamin B5 (pantenol) in glicerin pa podpirajo naravno sposobnost kože,da zadržuje vlago. Brez maščobna in vodotopna formula se zlahka spere s kože, koža pa ostane čista, mehka in sveža. Z aloe vero in provitaminom B5 (pantenol), ki sta znana po tem, da mehčata kožo in izboljšujeta njeno prožnost, izboljšuje mladostni lesk kože. Prispeva k vzdrževanju normalne pH vrednosti kožne površine. Njegova učinkovitost je bila klinično preizkušena na najbolj prestižnih evropskih dermatološko raziskovalnih ustanovah.

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji