GNLD Razlika Čistost, moč in dokaz

 

Že več kot 50 let so generacije družin po vsem svetu prepričane, da GNLD lahko stori tisto, česar ne zmore nobena druga družba, razvije izdelke, ki temeljijo na najboljših polnovrednih živilih. Milijoni zadovoljnih ljudi so dokaz njihove učinkovitosti.

 

PROUČEVANI: Svetovno najbolj priznani znanstveniki, raziskovalci in strokovnjaki za prehrano iščejo učinkovite rešitve zato, da lahko še naprej podpirajo in se zavzemajo za dolgoročno zdravje.

 

ČISTI: Izkušeni tehnologi izberejo le najboljše sestavine za najvišjo raven čistosti.

 

MOČNI: Znanstveniki so GNLD-jeve izdelke razvili s pomočjo najnovejših znanstvenih in tehnoloških dosežkov za koncentrirano in standardizirano količino aktivnih sestavin, ki zagotavljajo, da končni izdelek zares lahko ponudi vse naravne blagodejne lastnosti.

 

PREIZKUŠENI: GNLD-jevi izdelki gredo skozi stroge procese testiranj z uporabo najnovejših znanstvenih metod. Tako zagotavljajo varnost, kakovost in učinkovitost. Za naše izdelke, ki so rutinsko testirani na potencialno škodljive snovi, nikoli ne uporabljamo GMO sestavin (genetsko spremenjene rastline).

 

DOKAZANO: Klinične raziskave dokazujejo učinkovitost GNLD-jevih izdelkov in so objavljene v nekaterih najuglednejših, svetovno znanih znanstvenih publikacijah. Naša edinstvena in neomajna predanost najvišji ravni znanstvene strokovnosti je pritegnila pozornost raziskovalcev z Ministrstva za kmetijstvo ZDA, Centra za nadzor in preventivo bolezni, pomembnih univerz in uglednih znanstvenih institucij po vsem svetu.


 

Zgodovina vrhunske znanosti


Dr. Arthur Furst | 1914-2005
Ustanovitelj in častni član
Znanstveno-svetovalni odbor (SAB)
Toksikolog, farmakolog


Ustanovitelj GNLD-jevega Znanstveno-svetovalnega odbora je v mednarodnihkrogih priznan kot pionir na področju toksikologije in raziskav raka. Dr. Furst je na univerzi Stanford ustanovil Laboratorij za kemoterapijo raka in imel 50 let vodilno vlogo v znanstvenih raziskavah o preventivi bolezni. Njegova številna odkritja so privedla do razvoja revolucionarnih GNLD-jevih izdelkov, njegov neverjeten talent, energija, predanost in vizija pa so najpomembnejši razlogi, zakaj GNLD, leto za letom, ustvarja vrhunske in inovativne izdelke, ki so odgovor na dejanske človeške potrebe.  GNLD-jev  Znanstveno-svetovalni odbor, ki ga je dr. Furst ustanovil leta 1976, je v samem središču svetovne mreže vodilnih znanstvenikov in raziskav, ki se ukvarjajo s promocijo zdravja na temelju narave. Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.