GOLDEN
Naši izdelki za nego doma Golden so
zeleni že od 60-ih let.Torej mnogo prej,
kot je "zeleno" postalo moderno. Naše
biorazgradljive formule so okolju prijazne.

Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji

na konceptu "minimalna embalaža

minimalna obremenitev okolja'in

poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brez strupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

SUPER 10


Univerzalni detergent
1 liter

 

 

 


 

1/2 LITRA UPORABNEGA

ČISTILA 0,75

 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Danes za vsako vrsto čiščenja uporabljamo drugačno čistilo, zato

imamo doma preveč različnih vrst čistil. Večnamenska čistila, ki

se lahko uporabljajo za različna čiščenja, zagotavljajo optimalen

učinek čiščenja, hkrati pa nam omogočajo prihranek prostora, časa

in denarja.

OPIS IZDELKA

Super 10 je koncentrirano večnamensko čistilo, ki učinkovito nadomešča mnogo namenskih sredstev za čiščenje.Navodilo za uporabo: Razredčen v razmerju 1:3 dobimo 4 litre sredstva za čiščenje izredno trdovratnih madežev. Lahko ga uporabimo za razmaščevanje motorjev, čiščenje avtomobilskih delov, orodja, pečic in žara, aluminiastih vrat, kromiranih površin, madežev krvi. Razredčen v razmerju 1:10 dobimo 11 litrov sredstva za čiščenje zahtevnejših madežev. Čistimo fuge med ploščicami, vse vrste talnih površin, preprog, prevlek za pohištvo, odstranjuje madeže črnila in ličil. Odstrani madeže z vseh vrst tkanin, ki se lahko kemično čistijo.

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠA IZBIRA

Čistilo je že več kot 40 let priljubljeno po vsej Evropi. Večnamenski. Primeren je za uporabo po vsej hiši. Izredno učinkovito deluje pri vseh vrstah čiščenja, odstranjevanju madežev iz občutljivih tkanin, pa vse do čiščenja tal v garaži. Oblikovan je tako, da lahko očisti vse vrste madežev z večine materialov, ki se lahko čistijo z vodo. Njegova formula ima trojni učinek: prodira, raztaplja umazanijo in emulgira. Koncentriran in ekonomičen. Z majhno količino boste očistili veliko. Spoštuje okolje: biološko razgradljiv. Popolnoma ga lahko speremo ali pa samo obrišemo.

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

 

Čist dom za metulje!

 V hiši metuljev Bordano,

v Furlaniji v Italiji,

uporabljajo  GNLD-jeva
Super 10 in LDC
kot edina

izdelka, ki sta dovolj močna za

zaščito pred bakterijami in

paraziti ter hkrati dovolj nežna,  

da ne škodujeta najobčutljivejšim mladim metuljem.

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


 

 

 

 


 

1/2 LITRA UPORABNEGA

ČISTILA 1,18€


 


 

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

Da bi vse naše stvari obdržale svojo lepoto in vrednost, jih moramo ohranjati čiste. Na tržišču lahko najdemo številna namenska čistila za vse vrste čiščenja, saj so stvari, ki imajo za nas vrednost, narejene iz različnih materialov. Kupovanje vseh teh namenskih sredstev za čiščenje je lahko zelo drago. Velik del potrošnikov bi se strinjalo, da bi dobro sredstvo za čiščenje moralo biti učinkovito, nežno, vsestransko, vodotopno (ne sme puščati sledi) in popolnoma biološko razgradljivo. Vendar, kljub vse večji potrebi za ohranjaje čistega okolja, mnogo izdelkov še vedno ni bio-kompatibilnih.

OPIS IZDELKA

LDC je nežno tekoče čistilo, koncentrirano, ekonomično in
biološko razgradljivo. Lahko se razredči v razmerju 1:3 za vse
vrste uporabe:  kot nežno čistilo za vse pralne površine;  kot tekoče čistilo za posodo, učinkovit v hladni in morski vodi, kozarci so sijajni, ter učinkovito očisti tudi lonce in ponve; kot nežno in učinkovito tekoče milo, še posebno primerno za trdo vodo;  kot milo za pranje vseh občutljivih tkanin, ki se perejo ročno, razen svile.

GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠAIZBIRA

Ekonomičen in koncentriran izdelek, primeren za vse vrste uporabe, od ročnega pranja občutljivih tkanin do pranja zamaščene posode. Njegova bogata pena učinkovito odstranjuje maščobo, kar je idealno za krožnike, kozarce, lonce, ploščice in sanitarije. Zelo nežen do rok: zahvaljujoč nevtralnemu pH ne draži kože. Varno ga lahko uporablja cela družina. Izvrstno je za občutljive obleke, majice in ostale občutljive tkanine, ki jih čisti, mehča in osveži. Ne pušča sledi, zahvaljujoč formuli, ki se popolnoma izpere. Biološko razgradljiv.

 Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

Z LDC-jem je bilo rešenih
25 .000 pingvinov! Eno največjih reševalnih akcij živali v zgodovini so zaupali LDC-ju in z njegovo pomočjo v Cape Townu v Južni Afriki očistili 25 .000 pingvinov,
v celoti prekritih z nafto.

 

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 

DISINFECTANT


Dezinfekcijsko sredstvo za prostore
1 liter

 

 

 

 

 


 

 

1 LITER UPORABNEGA

ČISTILA 0,14 €

  

KATERE POTREBE IZDELEK ZADOVOLJUJE?

V prostorih kot so šole, hoteli, gimnastične dvorane lahko čiščenje predstavlja zelo težko nalogo, a ohranjanje higiene je v teh primerih še večji izziv. Dandanes obstaja mnogo različnih klic, ki se hitro širijo v kolikor niso pod stalnim nadzorom. Neučinkovito in neraziskano sredstvo za dezinfekcijo, ki ne more zagotoviti potrebne higiene, lahko celo povzroči več škode kot koristi. Vsak prostor postavlja specifične zahteve, tako sredstvo, ki je dokazano primerno za take specifične zahteve, predstavlja zelo enostavno in praktično rešitev.

OPIS IZDELKA

Dandanes je veliko površin ali priložnosti, kjer ne zadošča več čiščenje, temveč je potrebno prostore tudi razkužiti. Idealno bi bilo, če bi čistilo obenem čistilo, razmaščevalo in razkuževalo. Želimo si “izdelek za vse”. Naš čistilni sistem za zaščito zdravja čisti in odstranjuje bakterije, klice in nevarne viruse (mikroorganizme) ter izboljšuje sanitarne pogoje.
Disinfectant je zelo koncentrirano sredstvo za dezinfekcijo, ki je namenjeno odstranjevanju raznih vrst klic. Razredčen v razmerju 1:200 zagotavlja nivo dezinfekcije, ki je primeren industrijski in domači uporabi. Navodilo za uporabo: razpršite ga po površini, ki jo želite razkužiti in pustite delovati 10 minut, nato obrišite. GNLD-jev Disinfectant se lahko uporablja tako s toplo, kot tudi z mrzlo vodo. Nanesete ga z vlažno krpo ali gobo, ali ga razpršite po površini, ki jo želite očistiti, obrišite in odstranite tekočino. GNLD-jev Disinfectant deluje proti naslednjim mikroorganizmom: staphylococcus aureus, corynebacterium diphtheriae, streptococcus faecalis, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, salmonella choleraesuis. Izredno umazane površine bi morali pred razkuževanjem očistiti s Super 10 ali LDC-jem. Ne svetujemo mešanja drugih čistil z Disinfectantom


GNLD RAZLIKA, ZAKAJ JE GNLD NAJBOLJŠAIZBIRA

Dokazano čisti in dezinficira. Preverjeno je raziskano delovanje na številnih mikroorganizmih, zagotavlja razkužitev pred glivicami ali bakterijami.
Ekonomičen. Izdelek se redči v razmerju 1:100 in 1:200. Varen. Ne vsebuje abrazivnih in dražečih delcev ter je biološko razgradljiv

 

Zdrava nega doma za čistejši dom in čistejši planet

GNLD je “ZELEN” že od 1960-ih let – leta preden je to postalo
moderno. Naši biorazgradljivi izdelki predstavljajo minimalnoobremenitev za okolje. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu“minimalna embalaža – minimalna obremenitev okolja”in poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brezstrupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

 

 

Izpolnite obrazec in naročite izdelek

Ime in priimek:*

Naslov:*
Kraj:*
Telefon:
E-mail:*
Naročam izdelek:*
Količina:
Opombe: PLAČILO PO PREVZETJU

BREZPLAČNA DOSTAVA

 

 


Člani našega Znanstvenosvetovalnega odbora aktivno izvajajo pomembne raziskave, o katerih tudi redno objavljajo članke v uglednih znanstvenih publikacijah. Zaščitni znak SAB-a zagotavlja najboljše, najvarnejše in najučinkovitejše izdelke na svetu.

Preberi več >>>>

Prijavi se na e-novice

Vaše Ime
Vaš e-mail naslov
 strinjam se s pogoji